keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Possuhousut

Eilen lähti yksiselitteisesti vanha, vuosia nurkissa pyörinyt käytännössä käyttökelvoton juomapullo roskiin. Tämän päivän poisto on puolestaan hieman filosofinen rajatapaus. 

Sain joululahjaksi oikein mukavat yöhousut ja alennusmyynnistä hankin itse toiset. On siis vähintäänkin perusteltua poistaa kaapista yhdet vanhat, paikoin hiutuneet ja vähän reikäisetkin. 

Ostin Possuhousut vuosia sitten pitkän harkinnan ja ihailun jälkeen edesmenneestä Jyväskylän Anttilasta. Ne palvelivat hyvin ja olivat mukavat. Laadukas puuvillakangas kesti kulutusta ja toistuvia pesuja pitkään ja tuntui vielä nyt poistonsa hetkelläkin enimmäkseen verraten vahvalta. Tasaisen ruskea väri uppoaisi hyvin mattoon jos toiseenkin. En minä sellaista nyt kuitenkaan heitä pois. 

Tarkoituksemme on poistaa taloudestamme yksi tavara päivässä. Possuhousut ovat poistuneet. Minä vain satuin saamaan samalla neljä pientä kerää kudetta. Ne eivät vie kovin paljon tilaa - eivät yhtään vaatekaapissa. Ja poistan ne taloudestamme heti, kun pääsen taas tekemään mattoa. Tai kun saan asialliset työtilat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti